Veteranbilar och sportbilar bilar till salu

Välkommen till vår avdelning för samlar bilar till salu. Om du funderar på att köpa eller sälja en veteranbil eller motorcykel i Sverige har du kommit rätt. Classix köper, säljer och förmedlar sport och veteranbilar. Alla bilar annonserade på vår hemsida finns i våra lokaler.

Classix by Schiebler går under Schiebler Scandinavia och företaget har bedrivit försäljning av samlarfordon sedan nittiotalet. Vi har hjälpt många veteranbilar och sportbilar att hitta nya hem.

När du vill köpa en entusiastbil i Sverige rekommenderar vi göra affärer med en pålitlig återförsäljare. Någon som erbjuder klassiska bilar av bra kvalitet. Innan du köper din nya drömbil är det alltid en god ide att kontrollera säljarens recensioner på Google och Facebook. Om du inte kan hitta den klassiska bilen du letar efter på vår hemsida, vänligen meddela oss. Vi söker efter historiska bilar över hela landet och känner många svenska samlare som ibland köper eller säljer antika bilar som inte erbjuds till den allmänna marknaden. Ferrari, Mercedes, Porsche, Alfa Romeo, Jaguar, Aston Marin, Bentley, MG, Maserati, BMW, Austin Healey med flera. Våra annonser på Classic Trader och här våra bilar i lager på Car & Classic  Och kanske det bästa Dyler.com Och vi har ännu fler bilar och motorcyklar till salu i vår I vår Classic Outlet

Våra entusiastfordon till salu

Tack för ditt besök! Vi hoppas du snart kommer tillbaka. Vi fyller på med nya samlarfordon hela tiden. Om du funderar på att sälja din bil ser vi gärna att du kontaktar oss. Vi är intresserade av att köpa liknande fordon och märken som vi säljer. Mercedes, Fiat, Porsche, Alfa Romeo, Austin Healey, BMW, Ferrari, Maserati, VW, Volvo, Jaguar, Bentley och många fler.I vår Classic OutletÄr var ni hittar lite billigare veteranbilar, renoveringsobjekt, motocyklar, reservdelar och automobilia

  • De mindre dyra bilarna
  • Renoveringsobjekt bilar
  • Vintage motorcyklar
  • klassiska bildelar
  • automobilia

Vi är alltid intresserade av att köpa din samlarbil om du bor i Sverige. Allt med samlarvärde som är fordons relaterat är av intresse. Och säkert fordon som liknande det vi annonserar här på vår hemsida. Mercedes, Porsche, VW, BMW, Jaguar, MG, SAAB, Volvo, Triumph, Lamborghini, De Tomaso, Iso Grifo, Alpina, Citroen, Lotus, Monteverdi med flera. Vi kan också köpa större samlingar av veteranbilar eller hjälpa dig genom att sälja dem på kommission. Classix har många års erfarenhet av import och export av specialfordon och hjälper dig gärna med transporter.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du alltid att vara uppdaterad om nya bilar på väg in.
* obligatoriskt

Språk

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish