Porsche 911 Targa | € 120.000

Bilspecifikationer:

ÅR: 1971
TILLVERKARE: Porsche
MODELL: 911
KAROSS: Targa
KM: 164.000
VÄXELLÅDA: Manuell fem hastigheter
TILLVERKAD I: Tyskland
HÄSTKRAFT/KW: 125 hk
PRIS: 120.000 Euro
SKICK:  1

Fordonsöversikt

Porsche 911 Targa till salu

Gå tillbaka i tiden för att omfamna den tidlösa tjusningen hos Porsche 911T Targa 1971, ett minutiöst restaurerat mästerverk som förkroppsligar den rena essensen av körglädje. Denna ikoniska modell har genomgått en fullständig mutter- och bultrestaurering för att säkerställa dess orörda skick. Med sin slående Signal Orange exteriör, väcker denna 911T Targa uppmärksamhet samtidigt som den sänder en touch av vintage charm.

Inredning: Skjut in i den svarta läderinteriören i Porsche 911T Targa, där klassisk design och lyxig komfort förenas. Den välrestaurerade kabinen inbjuder dig att uppleva den no-nonsense elegans som definierade den ursprungliga 911:an. De omsorgsfullt restaurerade svarta lädersätena och en stilren layout ger en körmiljö som är både inbjudande och stämningsfull från en svunnen tid.

Exteriör: Utsidan av denna 1971 Porsche 911T Targa är belagd i den livfulla nyansen av Signal Orange och är ett bevis på modellens varaktiga karisma. Karossen, minutiöst återställd till sin forna glans, visar upp den tidlösa siluetten som har fångat entusiasters hjärtan i årtionden. Från dess ikoniska form till den uppseendeväckande färgen, detta 911T Targa är ett mästerverk som sticker ut i alla sammanhang.

Emotor och mekanik: Under motorhuven ligger den klassiska boxer 6-cylindriga motorn som Porsche idag är känd för. 911T Targa är utrustad med en förfinad drivlina som har genomgått en översyn för att prestera som bäst. Med en nick till sitt arv, har denna modell en 125bhp 2195cc-motor, vilket ger den spännande drivkraften som har blivit synonymt med Porsche-namnet. Mekanikerna har fått ett nytt liv, vilket säkerställer att varje resa är lika smidig som den är spännande.

Historia: Porsche 911T Targa har en historia som spårar sina rötter tillbaka till 911-linjens pionjärdagar. Ursprungligen avslöjades som 901:an på bilmässan i Frankfurt 1963, och utvecklades snabbt till den ikoniska 911:an vi känner och älskar. 911T, med sin instegspositionering, introducerade entusiaster till glädjen med Porsche-körning. Under årens lopp har modellen sett en kontinuerlig utveckling, välkomnande förbättringar i prestanda, hantering och utrustning. 911T Targa-varianten, avtäckt 1967, tillförde en skvätt spänning utomhus till sortimentet.

 

Vad gör denna Porsche 911 speciell?

  • Helt återställd nyligen
  • Cool färgkombo
  • Targa

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du alltid att vara uppdaterad om nya bilar på väg in.
* obligatoriskt

Språk

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish