BMW 750i | 31.000 €

Bilspecifikationer:

ÅR: 2008/2009
TILLVERKARE: BMW
MODELL: 750
KAROSS: Saloon
KM: 40800
VÄXELLÅDA: Automat
TILLVERKAD I: Tyskland
HÄSTKRAFT/KW: 408 hk
PRIS 31.000 Euro
SKICK: 2

Fordonsöversikt

BMW 750i till salu

Vi presenterar BMW F01 750i: Redefiniing Automotive Luxury and Performance. 2008 presenterade BMW F01 7-serien, ett underverk inom ingenjörskonst. Med sin slående design och banbrytande funktioner som bakhjulsstyrning och radarbaserad farthållare satte F01 nya standarder inom billyx. 750i, som drivs av en dubbelturbo V8-motor, toppade prestanda och förfining, kompletterad med lyxiga bekvämligheter som filbytesvarning och fyrazons klimatkontroll. Dess tidlösa design och tekniska innovationer gör den till ett eftertraktat val för entusiaster som söker den ultimata blandningen av lyx och prestanda.

Exteriör: Denna BMW 750i F01 är målad i den eleganta färgen Sapphire Black Metallic. Bilen har utrustats med 21-tums original BMW 312-fälgar, utrustade med högkvalitativa Bridgestone-däck. Att öppna och stänga dörrarna avslöjar den bekväma och lyxiga egenskapen hos mjukstängande dörrar. När du flyttar till bagageutrymmet hittar du ett generöst utrymme och en automatisk öppnings- och stängmekanism. Bilens exteriör är i bra skick och visar minimala tecken på slitage.

Inredning: Det är dock på insidan där 750i F01 lyser. Underbart läder i färgen "Dakota Sattel Braun Hell" pryder kabinen, kompletterat med ett utökat läderpaket med läder på instrumentbrädan. Du har uppvärmda och ventilerade säten, ett HiFi-högtalarsystem, head-up-display, rik träklädsel, 4-zons klimatanläggning, Webasto-värme, sidokamera, automatiska gardiner bak, professionellt underhållningspaket i baksätena med mera. Att tillbringa tid i kabinen är verkligen en anmärkningsvärd upplevelse.

Motor och mekanik: Under huven slår BMW 750i F01 kraft med sin kraftfulla motor och avancerade mekaniska komponenter. Drivs av en 408 hk dubbelturboladdad V8-motor, levererar 750i spännande prestanda med sömlös kraftleverans och enkel acceleration. Tillsammans med en avancerad åttastegad automatlåda erbjuder 750i mjuka växlingar och lyhörd hantering. Med innovativa funktioner som bakhjulsstyrning och variabel dämparkontroll erbjuder 750i en dynamisk körupplevelse skräddarsydd efter förarens preferenser. När du kör bilen möts du av en mängd praktiska funktioner, såsom helljusassistent, backkamera, adaptiv farthållare och mer. Tveka inte att kontakta oss för en fullständig specifikationslista. 

Historia: Bilen såldes ny 2009 i Sverige. Den bytte sedan ägarskap 2011 till den som fortfarande äger bilen än i dag. Bilen har huvudsakligen använts under sommaren och har gått bara 40,000 mil totalt.
Om du bor i Sverige och vill sälja din klassiska BMW tack Hör av dig genom att skriva till oss här.

 

Vad gör denna BMW speciell?

  • Bara drygt 40.000 km från ny
  • Utmärkt skick

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du alltid att vara uppdaterad om nya bilar på väg in.
* obligatoriskt

Språk

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish