Morgan Plus 4 2018 | 63.000 €

Bilspecifikationer:

ÅR: 2018
TILLVERKARE: Morgan
MODELL: Plus 4
KAROSS: Cabriolet
KM: 8700
VÄXELLÅDA: Fem hastigheter
TILLVERKAD I: Storbritannien
HÄSTKRAFT/KW: 156 hk
PRIS: 63.000 Euro
SKICK: 2

Fordonsöversikt

Morgan Plus 4 2018 till salu

Morgan Plus 4 står som ett emblem för klassiskt bilarv och tidlös design. Känd för sitt ikoniska brittiska hantverk och vintageestetik, representerar Plus 4 en typisk sportbil som sömlöst förenar tradition med modern prestanda. Den här ikoniska modellen introducerades först 1950 och har fortsatt att utvecklas och har behållit sin nostalgiska charm samtidigt som den har integrerat modern ingenjörskonst och tekniska framsteg. Dess eleganta linjer, handgjorda kaross och livliga körupplevelse har gjort Morgan Plus 4 till en älskad klassiker inom sportbilarnas rike.

Inredning: Morgan Plus 4:s interiör är en kombination av lyx, komfort, klassiskt och praktiskt. Dess eleganta svarta läderklädsel kompletterar den livfulla gula exteriören. Att ha en läderinteriör ger både en touch av lyxkänsla samtidigt som det är ett tufft och passande material för en öppen bil. Sätena ger bra stöd i de slingrande svängarna samtidigt som de erbjuder tillräckligt med komfort för längre resor. Morgan erbjuder också bra uppvärmning vilket inte begränsar dig från att ha toppen ner på kallare dagar. Där klassiskt kommer in i interiören är med den gamla skolans ratt och instrumentkluster, allt som knyter ihop med vintagelooken på exteriören. 

Exteriör: Målad i ett slående gult och svart färgschema, Morgan Plus 4 är en huvudvändare. Dess eleganta och handgjorda kaross kontrasterar vackert den livfulla gula nyansen med klassiska svarta accenter, vilket skapar en visuellt omisskännligt klassisk estetik. De vajerekrade hjulen tillför en touch av vintagecharm, perfekt komplement till bilens ikoniska design. Med tanke på bilens ålder och körsträcka finns det inget att lura på skickmässigt. 

Motor: Under dess klassiska exteriör döljer sig en robust 156 hk Ford-motor, som förkroppsligar modern prestanda i ett traditionellt utformat fordon. Denna drivlina, i kombination med en femväxlad växellåda, ger en livlig körupplevelse, som kombinerar spänningen hos en klassisk sportbil med effektiviteten och tillförlitligheten hos modern teknik.

Körning: Med bara 8,600 2018 km på vägmätaren ger denna 4 Morgan Plus 4 en körupplevelse som liknar ett helt nytt fordon. Bilens prestanda, styrning och hantering förblir skarpa och smidiga, vilket återspeglar dess begränsade användning. Kombinationen av dess kraftfulla motor, responsiva transmission, låga vikt och det balanserade chassit ger en spännande och njutbar körning, oavsett om du kryssar längs slingrande vägar eller navigerar i stadens gator. Utöver detta har bilen en fantastisk avgasnot som verkligen passar bilens vintageutseende. Plus erbjuder en blandning av klassisk charm och modern prestanda som gör varje körning till en minnesvärd upplevelse.

Om du bor i Sverige och vill sälja din klassiska Morgan tack Hör av dig genom att skriva till oss här.

 

Vad gör denna Morgan speciell?

  • Mindre än 9000 km från ny
  • Original resväska
  • Redo att gå

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du alltid att vara uppdaterad om nya bilar på väg in.
* obligatoriskt

Språk

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish