Sålda bilar

På den här sidan listar jag några av de klassiska bilarna jag har sålt nyligen. Om du har en veteranbil eller en samlarbil som du planerar att sälja liknande de bilar som jag visar här, vänligen kontakta mig. Jag kan köpa din klassiska bil eller hjälpa dig att sälja den på provision. För tillfället köper jag bara klassiska bilar från Sverige. För att se de klassiska bilarna jag har till salu just nu, klicka på Till salu i menyn. Jag har också en "klassisk outlet" avsnitt och här hittar du lite billigare klassiska bilar, motorcyklar och vissa delar.

Några exempel på tidigare sålda bilar. Vi köper gärna liknande när du vill sälja.

Tack för att du tittade på vår Sålda Klassisk bil sida. Anledningen till att vi lämnar några sålda klassiker synliga här är att om du har ett liknande samlarfordon som vi har sålt tidigare så hittar du oss som samlarbilshandlare och vi kan hjälpa dig att sälja din klassiska bil precis som vi hjälpte så många andra kunder. För att sälja ditt samlarfordon kan vi antingen hjälpa dig genom att sälja det i provision åt dig eller byta in din bil eller till och med köpa din veteranbil direkt från dig. Vi kan också köpa eller beställa hela samlingar av bilar. Nedan listar vi några fordon som vi tycker är intressanta.

  • Vi köper veteranbil i perfekt skick. Med detta menar vi till exempel: Volvo Amazon, SAAB 96, Mercedes W123, Mercedes W111, Mercedes W124 kombi, BMW 3,0 E3, BMW E30, Jaguar XJ, Citroen DS, Peugeot 404 eller 504, Renault 12,5 och andra modeller, Rover P5, VW Beetle. Inom denna kategori av bilar letar vi bara efter de allra bästa exemplen och gärna med bra dokumentation och låga km. Gärna så orörd som möjligt.
  • Vi köper klassika sportbilar. Detta kan vara ex Porsche 911, Det finns många Ferrari-modeller som 330, 365, 308, 328, Dino 246 och 512 BB. Alla modeller från DeTomaso eller Lamborghini. Iso Grifo och Monteverdi bilar. E-type av alla modeller.
  • Vi köper och säljer klassiska cabriolet bilar som Mercedes Pagoda 230SL, 280SL, R107-modellserien. Jaguar E-type från alla modeller och XK120, XK140, XK150. Alfa Romeo och Fiat Spider av alla modeller. Austin Healey 100 och 3000. MGA, MGB, Triumph TR2, TR3, TR4 TR5 och TR6. MG Midget, VW Cabriolet med flera.
  • Nyare samlar bilar. I Tyskland kallar man dem youngtimers, jag antar att det de menar är klassiska bilar för den yngre generationen. Bilar som BMW E30 och E46 M3 eller M5 Touring. Mercedes R129, SLS och GT. Ferrari F355, 348, 360, Ferrari 550 Maranello och 599 GTB. Porsche GT2 och GT3 RS modeller. Säkert 964 och 993 i vilken version som helst. Varför inte Lotus Esprit, Exige och Honda NSX. Vi älskar Lancia Delta Evolution och Alfa Romeo 4C.
  • Varför gör vi inte det köpa amerikanska bilar? Vi har faktiskt några amerikanska bilar från kunder då och då. Men den främsta anledningen till att vi inte köper och säljer dem på egen hand är att det finns så många amerikanska bilhandlare i Sverige. Så ingen anledning för oss att konkurrera med dem på det området. Dessutom exporterar vi de flesta bilar. Och Sverige är nog det land där Amerikanska bilar är störst i Europa. Men varför inte en Corvette eller Mustang?

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du alltid att vara uppdaterad om nya bilar på väg in.
* obligatoriskt

Språk

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish