BMW M3 tävling | SÅLD

SÅLD

Bilspecifikationer:

ÅR: 2011
TILLVERKARE: BMW
MODELL: M3-tävling
KAROSS: Coupe
Km 45.400
VÄXELLÅDA: SMG paddel
TILLVERKAD I: Tyskland
HÄSTKRAFT/KW: 420 hk
PRIS: SÅLD
SKICK: 1

Fordonsöversikt

BMW E91 M3 Competition till salu

 

Är du redo att uppleva spänningen med att köra en BMW E92 M3 Competition? Leta inte längre, eftersom vi presenterar för dig detta exceptionella fordon i Alpine White. Med bara 45,800 92 kilometer på vägmätaren är denna skönhet praktiskt taget helt ny och väntar på att släppas lös på den öppna vägen. Denna BMW E3 M10 har fabriksutrustats med tävlingspaketet. Detta paket ger uppgraderingar som nya CSL-inspirerade lättmetallfälgar, mm lägre fjädring och nya inställningar för dynamisk stabilitetskontroll.

Exteriör: Den fantastiska Alpine White exteriören på denna BMW E92 M3 Competition är en syn att skåda. Dess slanka linjer och aggressiva hållning kommer att vända huvuden vart du än går. Färgen är i sin ursprungliga beläggning och den är fortfarande i fantastiskt skick. Utrustad med 19-tums CSL-hjul, utstrålar den här bilen stil och sofistikering. Bilens lack har keramiskt belagts för att bevara dess orörda skick. Detta gjorde Ditec när bilen var ny och har underhållits sedan dess. 

Inredning: Kliv in i denna BMW E92 M3 Competition och du möts av en inredning i svart läder och tyg som utstrålar lyx och komfort. M Sport-stolarna i svart läder ger utmärkt stöd och tillför en touch av elegans till kabinen. Borstade aluminiumpaneler förstärker den övergripande estetiken ytterligare. Trots sin ålder är interiören anmärkningsvärt välbevarad och visar minimala tecken på användning. Alla funktioner, inklusive uppvärmda säten, helljusassistans, navigering, Apple-anslutning, minnesstolar, ett Harman Kardon-högtalarsystem, parkeringssensorer och mer, fungerar perfekt.

Motor och mekanik: E92 M3 är utrustad med en 4.0-liters V8-motor, ofta kallad S65. Denna högvarviga motor är ett mästerverk inom ingenjörskonst, som levererar imponerande kraft och en spännande körupplevelse. Den producerar häpnadsväckande 414 hästkrafter och varv upp till häpnadsväckande 8,400 8 RPM. V92-motorn är känd för sin avgaston, vilket bidrar till den övergripande spänningen i att köra E3 M7. Motorn är kopplad till en -växlad dubbelkopplingsautomatiserad manuell växellåda (DCT). DCT ger blixtsnabba växlingar för sömlös acceleration och förbättrad prestanda. Det enda som avviker från bilens originalitet är avgassystemet som idag är från Toyosport och det låter jättebra. 

 

Underhåll och historik: Såld i Sverige i slutet av 2010. Var säker, denna BMW E92 M3 Competition har underhållits minutiöst under hela sin livstid. Den klarade nyligen en svensk besiktning/MOT och fungerar felfritt. Bilen har massor av service- och underhållsjournaler, allt från auktoriserade BMW-verkstäder. Det senaste servicerekordet var 2023-01-16, för 650 km sedan. Utöver det har bilen servats med följande intervall: 

 • 1,943km
 • 6,725km
 • 13,452km
 • 19,460km
 • 24,144km
 • 26,969km
 • 27,029km
 • 39,319km
 • 40,097km
 • 43,012km 
 • 45,151km

 

Missa inte denna otroliga möjlighet att äga en BMW E92 M3 Competition i perfekt skick. Det är en sann körentusiasts dröm. Denna bil kommer med alla originalböcker, båda nycklar, och en omfattande pärm med fakturor och dokumentation. En riktigt välskött bil. 

 Om du vill sälja din BMW M3 vänligen meddela oss här

 

Vad gör denna BMW M3 E92 speciell?

 • Konkurrensmodell
 • Låg km
 • Full historia, svensk bil

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du alltid att vara uppdaterad om nya bilar på väg in.
* obligatoriskt

Språk

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish