Corvette Sting Ray Split-fönster | € SÅLD

SÅLD

Bilspecifikationer:

SÅLD
ÅR: 1963
TILLVERKARE: Corvette
MODELL: Sting Ray C2
KAROSS: Coupe
KM: 70600
VÄXELLÅDA: 5 Speed
TILLVERKAD I: USA
HÄSTKRAFT/KW: Det räcker 
PRIS: 
SKICK: 2

Fordonsöversikt

Corvette Sting Ray Split-fönster 1963 till salu

Exteriör: Corvette C2 Sting Ray delat fönster 1963 som vi har till salu här är bara en fantastiskt snygg bil som kör på vägen. Silverlackeringen är väldigt nära perfekt trots några års användning. Hjul och däck är nya och personligen tycker jag att detta är det snyggaste hjulet till Corvette C2. För en 60 år gammal glasfiberbil passar alla paneler på denna bil väldigt bra. Dörrarna stängs lätt och panelgapet är bra. Allt det mycket speciella glaset på detta Corvette-delade fönster är fritt från repor och gummi/kromkanten som håller det på plats är i utmärkt skick.

Inredning: Sätena är i mörkblått amerikanskt läder (vinyl). Det finns en typisk matta i ögla i blått. Bakom sätena har du ett stort utrymme att lägga dina väskor när du tar Corvetten för de långa Grand Touring-resorna. Sittställningen är bekväm och det finns plats även för långa förare. Massor av coola små kromade strömbrytare och mätare på instrumentbrädan för att ge dig den där sextiotalets flygplanskänsla.

Motor: Ett Corvette Sting Ray Split-fönster är underbart att titta på. Men det är när du lägger i första växeln och trycker på kopplingen som du förstår vad den här bilen handlar om. Mullret är mycket tillfredsställande och inte för högt. En femväxlad växellåda gör den här bilen till en riktig Grand Tourer.

Historia: Corvette split window fanns i Sverige väldigt länge och är en välkänd bil här. Den exporterades sedan till Danmark och kom tillbaka till Sverige igen 2021. Den hade en ägare här sedan dess. Corvette Split-fönstret är idag i den ursprungliga färgkombinationen av Sebring Silver med mörkblå inredning. Om du har ett Corvette Sting Ray delat fönster som du vill sälja, snälla meddela oss här.

Vad gör denna Corvette C2 speciell?

  • Modell med delat fönster tillverkad endast 1 år.
  • Utmärkt skick och fina färger
  • Uppgraderad motor och växellåda

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du alltid att vara uppdaterad om nya bilar på väg in.
* obligatoriskt

Språk

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish