Classic Outlet

Välkommen till vår "Classic Outlet". På den här sidan kommer vi att lista bilar som är lite billigare, projektbilar, motorcyklar, klockor och delar till klassiska bilar. När vi är ute och letar efter bilar i Sverige stöter vi ofta på barnfinds, renoveringsobjekt, av racerbilar, klassiska bilar, moderna sportbilar med mera. Och vi listar några av dem här till försäljning när vi har tid över.

Om du är intresserad av att köpa någon av dessa fordon har vi mer information och vi uppmuntrar alltid personlig inspektion.

Vi letar alltid efter intressanta saker. Så om du säljer någon BMW motorcykel före 1970. Eller har en Triumph motorcykel, vi söker även äldre Honda. Vi gillar även bilar med låga km och originalskick Audi, BMW, Mercedes, Volvo Amazon, SAAB 93 och 96, Jaguar sedan, Rover, Triumph och många fler. Berätta för oss vad du säljer.

Jag säger alltid att det finns tre typer av bilentusiaster. Den första är "renoveraren". Utmaningen för den här personen är att ta en klassisk bil eller motorcykel helst i så dåligt skick som möjligt, och sedan renovera den till nyskick eller mycket bra skick. När "renoveraren" är klar säljer de vanligtvis bilen eller motorcykeln eftersom deras resa är klar. Sedan börjar de om igen med ett nytt projekt. Utan denna grupp skulle vi aldrig se många av de billigare klassiska bilarna på vägen idag. Eftersom de helt enkelt inte skulle vara värda att restaurera när du måste betala en verkstad för att restaurera dem.

Den andra klassiska bilentusiasten är "föraren". De tycker verkligen om att köra sina bilar och gör ofta långa resor eller tar sin klassiska bil på semester genom flera länder. "Föraren" är någon som kan byta hjul och tändstift om de måste. Men de skulle aldrig försöka till exempel att byta en växellåda. De lämnar sin bil hos en pålitlig mekaniker när den behöver arbete. Dessutom är de ofta omedvetna om det faktiska skicket på sin klassiska bil. Det spelar inte så stor roll i alla fall eftersom en bil är tänkt att köras med. I regn eller sol, om det går sönder så reparerar de bilen och livet går vidare.

Den tredje kategorin klassiska bilentusiaster är "investeraren". Investeraren köper ofta sina bilar av renoveraren eftersom renoveraren sällan räknar in sin tid i restaureringskostnaden. Investeraren kör sällan sina bilar och har ofta många av dem sittande för att mest samla damm. De flesta gånger anses de helt enkelt som en tillgång som förväntas växa i värde. Då och då får dessa bilar möjligen åka i en trailer till något exklusivt evenemang. Från denna brist på motion har dessa bilar ofta mekaniska brister trots deras fantastiska utseende.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du alltid att vara uppdaterad om nya bilar på väg in.
* obligatoriskt

Språk

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish