Videor av samlarbilar till salu

Njut och dröm dig bort ett tag i vårt videoarkiv. Här hittar du filmer på klassiska bilar som vi har sålt. Om de fortfarande är till salu kan du också se dem på sidan Till salu. Att fånga ett ögonblick med dessa unika bilar och människor skapar minnen för hela livet. När du lämnar din bil hos till förmedling är det möjligt att vi gör en sådan här video för dig och din bil.
Den vackraste bilen som Volvo någonsin byggt! Volvo P1800. Denna bil är väldigt speciell i en speciell då det är en 1969 med original taklucka. Och detta var det enda året Volvo P1800 hade B20-motorn, men ändå de vackra instrumenten.
Ferrari 330 GT 2+2 är en bortglömd pärla. Kan det vara den sista prisvärda Ferrari från denna tidsperiod? Den här bilen går perfekt och skicket är bara fantastiskt. En klassisk bil man måste se!
1974 BMW 2002 Turbo är den ultimata förarbilen. Se och lyssna på denna klassiska BMW som kör över kullarna här i södra Sverige. Har du en klassisk BMW att sälja är vi intresserade.
BMW M3 E36 med 38000km från ny! Om du letar efter nästa BMW klassiska investering är denna bil för dig. Den är i fantastiskt originalskick. 5-växlad manuell bil med 286 hästkrafter.
Rumi 125cc Super Sport TT är en italiensk motorcykel från 1953. Den har en dubbelcylindrig konfiguration med dubbla Dellorto-förgasare och ett avgasrör på varje sida. Ljudet är fantastiskt!
Om du missade Sofiero Classic & Concours event 2023 bör du se den här videon. Så många vackra klassiska bilar samlade i trädgårdarna på Sofiero slott nära Helsingborg.
Vilken härlig oktoberfärd vi hade med supercoola Jaguar XK 120 Coupe från 1953. Att åka upp till Skäralid vid den här tiden på året är speciellt och nästan andligt.
Det var en dimmig oktoberdag när vi tog ut denna fantastiska Mercedes 220 Cabriolet B för en kort bilresa nära Saxtorpsskogen. Det är en sommarbil, men toppen är så välisolerad och värmen i bilen är bra. Så den kan användas året runt.
Det här är min metallgråa 1962 Volvo P1800. Jag bara älskar dessa tidiga bilar och i den här färgkombinationen ser det så bra ut. Vi håller på med lite småjobb på den här bilen och kanske kommer den senare att vara till salu.
En video från Sofiero Concours 2022 i Helsingborg. Classix ansvarade för juryn och dommarna vid detta mycket trevliga event. En Mercedes 300SL vann tävlingen och en Packard fick andrapriset. Och den tredje gick till en Ferrari 246 Dino.
Ta en titt på videon av Ford GT40 replikan som vi har till salu. Lyssna på den dånande Roush V8:an som kommer genom det vackra Skånska landskapet på väg till banan Ring Knutstorp.
Classix-teamet åkte till Villa d'Este Concours 2022. Och vi gjorde en kort video för att fånga den otroliga atmosfären med några av de finaste bilarna i världen. Vad kan slå att sitta vid sidan Lake Como med cappucino medan klassiska Bugattis och Ferraris kör förbi.

Jaguar E-type Series 1 med sin pigga 3.8 l raka sexcylindriga motorerna är bäst. Detta är en vacker Karmen röd coupe med aluminiumpaneler inuti. Det är en Jaguar E-type från 1962, men strax efter "flat floor" bilarna. De tidiga bilarna av E-typ är en drömbil för många. Men tänk på att om du är längre än 180 cm kommer du inte att få plats i dessa bilar. Bättre att prova en serie 2 eller 3 bil. I den här videon är vi ute och kör en tidigt på morgonen i april 2022. Denna Jaguar är nu såld, men kolla gärna in vår Till salu sida. Kanske har vi en till i lager.

Corvette C1 från 1961 till salu. Vilken fantastisk bil! För mig är 1961 års bilar från Corvette vackrast med en ny bakdel som senare adopterades på Stingray, men fortfarande med de dubbla strålkastarna fram. Också tvåfärgad färg i denna mycket sällsynta färgkombination. Personligen tycker jag att det ser bäst ut som här med hardtopen på. Men jag vet att du förstår att det är en cabriolet som också kommer med en mjuk topp. Corvette C1 är en bil med matchande nummer.

Iso Grifo 350 Grand Lusso som vi har till salu tillverkades 1967 i Bresso Italien. Totalt tillverkades drygt 400 Iso Grifo-bilar inklusive modellerna 7 Litri och Series two eller Can Am. Iso konkurrerade med bilar som Lamborghini Miura och Ferrari Daytona vid den tiden. Se vår video på denna superfina Grifo som vi har till salu. Vi byter gärna in din bil.

Alpina B10 Biturbo-bilarna är väldigt speciella. Den ska inte förväxlas med M-modellerna från BMW. Även om jag gillar M5 väldigt mycket är Alpina-bilarna mer raffinerade och speciella. Här till salu finns en bil i helt fantastiskt skick. Specialbeställd i denna blå lackering med grått buffelläder. Se videon av denna när vi är ute och kör en tur.

Om du någonsin har kört en klassisk Alfa Romeo antar jag att du förstår vad det handlar om. Den lilla raka fyrcylindriga motorn i Alfa Romeo 1750 GTV från 1968 har inte allt för mycket hästkrafter på pappret. Men, bilarna är lätta och det räcker mer än väl för pigg och underhållande körning. I den här videon av denna nyrenoverade 1750 GT Veloce tar vi det dock lugnt och fint.

1964 Jaguar E-type Series 1 Coupe med endast 33,000 km från ny! Det här är något väldigt speciellt! Ta en titt på den här bilen och hör ljudet från den motorn. Med några små uppgraderingar som en femväxlad växellåda och ett bättre avgasrör. Nya kromade ekerhjul och ordentliga däck. Om du letar efter en Jaguar E-type Coupe, måste du bara ta den här bilen under övervägande. Varning: Du kommer inte att kunna lämna den ifrån dig efter en provkörning!

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du alltid att vara uppdaterad om nya bilar på väg in.
* obligatoriskt

Språk

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish