Alpina B10 V8S Touring till salu i Sverige

SÅLD

Bilspecifikationer:

ÅR: 2003
MÄRKE: BMW
MODELL: Alpina
KAROSS: Kombi
KM: 100000
VÄXELLÅDA: Automat
TILLVERKAD I: Tyskland
HÄSTKRAFT/KW: 375hp
PRIS: SÅLD

Fordonsöversikt

Alpina är en biltillverkare baserad i Bayern Tyskland som utvecklar och säljer högpresterande versioner av BMW-bilar. Alpina är erkänt som en biltillverkare och ska inte förväxlas med trimningsföretag. Alpina grundades redan 1965 av Burkhard Bovenspiesen.

Exteriör: Lacken på den här bilen är så perfekt som den kunde vara på en bil från 2003 och den har aldrig målats om. Varenda detalj på utsidan av denna bil är perfekt. Jag tycker att detta är en mycket kort beskrivning av dessa bilar utanför. Men, det här är en bil som har levt ett väldigt skyddat liv och alltid blivit bortskämd och bebis som en liten docka. Förvaras i bästa möjliga förvaringsmiljö för att säkerställa en ljus framtid på bilsamlarmarknaden.

Inredning: Det grå lädret är fortfarande fantastiskt och i nyskick. Bara på insidan av förardörrens handtag kan man se små spår av att någon faktiskt har kört den här bilen. På plaketten på väggen eller i det här fallet i taklinjen står Alpina Heritage och det är bil nummer 39 av de 43 Alpina B10S Touring-bilar som byggdes. På baksidan finns alla originaltillbehör som reservdelar, domkraft och verktyg på sin plats. All utrustning inuti bilen har normal funktion.

Motor: Motorn är juvelen i den här bilen. Det gör att den här stora bilen känns lätt som en fjäder, och med 375 hk kommer den att genera även några av dagens sportbilar. Underhålls alltid enligt dess serviceschema.

historik: Tillbringade de första delarna av sitt liv som en Alpina showbil och kom först till Sverige 2005 till den första privata ägaren. Nuvarande ägare har haft bilen sedan 2011.

Alpina B10 V8S Touring 2003 Höjdpunkter

  • 100.000km från ny
  • Alpinas egen utställningsbil i två år
  • Orört skick
  • V8S-version med 375hk
  • Nummer 39 av 43 byggda
  • Fullt dokumenterad

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du alltid att vara uppdaterad om nya bilar på väg in.
* obligatoriskt

Språk

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish