BMW bilar sökes och köpes. Vi köper din bil

BMW bilar sökes och köpes. Vi köper din bil

BMW veteranbilar sökes och köpes!
Just nu är jag suger på att köpa lite äldre BMW klassiker. Om du har någon BMW som du vill sälja får du gärna höra av dig. När du vill sälja din BMW klassiker är detta några av modellerna som jag söker. BMW E9 3.0 CS, CSi och CSL är bilar som jag alltid är intresserade av att köpa. Oavsett skick. Detta är svåra bilar att renovera och de rostade väldigt mycket på svåra ställen. Därför är skillnaden mellan en fin och en dålig bil mycket stor.
Bild

BMW E3 3.0 S och Si Har ju samma goa känsla som en E9 men den har nu 4 dörrar. Inte riktigt lika sexiga men en riktigt skön bil att åka med. Här skulle jag vara intresserad av att köpa en riktigt fin bil. Tyvärr inte lönt att total renovera dessa i dagsläget.

BMW 02 är vackra bilar. Sv 1802 eller 2002 skulle vara oavsett motor alternativ. Bra betalt utlovas för toppexemplar.

BMW E21 och då pratar jag om modellerna 320 OCH 323 som gärna köper ett fint exemplar av. Detta var min första bil och man har många minnen från tiden. Min BMW 323i som jag hade när jag var 18 var rostig redan då.

BMW E30 och då är det modellerna 318is 320i 323i OCH 325. Av dessa skulle jag bara vara intresserad av exemplar som är väldokumenterade och med låga mil. Bilar i bra skick med andra ord. Jag vill gärna ha tak! Så Cabriolet är av mindre intresse än en Coupe. BMW E30 M3 är alltid av intresse oavsett skick.

BMW E24 och här är det en 635 Eller sv M6 som gäller. Har alltid tyckt att detta är otroligt vackra bilar. Även om det är mer för gubbkörning än sportbil. Man har väl kommit in i gubbåldern nu när man passerat 50 antar jag. Dessa bilar har i regel rullat några mil, vilket inte är några problem. Dock vill jag inte köpa bilar med rost.

BMW E31 Detta är riktigt läskiga bilar! Så mycket uråldrig elektrisk utrustning att man alltid måste koppla av strömmen om bilen står. Annars är man rädd att den startar och kör iväg av sig själva!

Men man måste ju bara älska den formen! Otroligt vacker bil. 850Ci, 850CSi  men det skulle egentligen vara mer intressant med en 840 eller 840Ci. Den sista V8an där skall vara en riktigt fin motor.

BMW E36 och här är det endast en M3 som är av intresse och jag skulle endast köpa en bil med full historik och garanterade mil.

Naturligtvis är även alla Alpina modeller av intresse. Vem vill inte ha en Alpina B3 3.5 S? Eller en BMW M5 Touring?

Om du har någon av dessa bilar och funderar på att sälja får du gärna höra av dig. Bra betalt för fina exemplar utlovas. Och detta är då INNAN du satt den på blocket för intressekoll! Efter det är den totalt ointressant även om den är fin.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du alltid att vara uppdaterad om nya bilar på väg in.
* obligatoriskt

Språk

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish