Veteranbilar till salu

Veteranbilar till salu från Classix

Classix by Schiebler är företaget i södra Sverige som erbjuder veteranbilar till försäljning. När du är på jakt efter en ny veteranbil är det här du skall starta din sökning.

sportbil till saluJag Michael Schiebler erbjuder veteranbilar av många olika märken som Mercedes, Porsche, BMW, Alfa Romeo, Ferrari, Aston Martin, Bentley, Jaguar, Maserati, Volvo, Fiat, Lotus, Alpina, Triumph, De Tomaso till salu. Som ni kanske ser är det mest europeiska märken som jag säljer. Men det kommer även in en och annan Corvette och Ford Mustang. Våra veteranbilar finns till salu i Saxtorp Skåne.

Sälja veteranbil

Om du har en veteranbil eller andra klassiska fordon som motcyklar, militärfordon, tävlingsbilar för bana eller rally som du vill sälja. Då får du gärna kontakta mig då jag är intresserad av att köpa det mesta. Jag köper även renoveringsobjekt, men då helst lite ovanliga bilar. En Volvo PV renoveringsobjekt eller liknande är till exempel inget för mig.

 

annonser veteranbilar

 

Bilhandlare för veteranbilar och klassiker

Att vara bilhandlare med inriktning på att sälja veteranbilar och klassiska sportbilar är något som jag verkligen trivs med och har sysslat med sedan unga år. Man köpte Kvällsposten som då var Sveriges annonstorg för bilar. Efter att ha skannat alla annonser fick man åka och se om säljarens beskrivning stämmer då inga bilder på bilarna fanns. Man köpte då en bil som man renoverade under veckan, och senast fredag ​​skulle den nya annonsen vara inskickad till tidningen med kontant betalning i kuvertet. Sedan satt man hemma och väntade på att telefonen skulle ringa. Idag tar det några minuter att lägga ut en annons på block när man vill köpa eller sälja gamla bilar.

 

Om du har ett samlarfordon som du behöver hjälp med att sälja

Då rekommenderar jag dig att läsa mer förmedling av sportbilar och veteranbilar här. Jag har hjälpt många med att sälja sina bilar och det har varit allt från dödsbo till entusiaster som kommit upp i åldern och helt enkelt inte använda sin hobby längre. Det ligger mycket bakom min hemsida som till exempel gjorde att du just nu hittade min sida och sitter och läser detta. Men att sälja veteranbilarna kräver mer än en bra hemsida. Bilarna annonseras ut på många olika annonstorg runt om i världen.
Några exempel är Klassisk Trader som kanske just nu är en av de största för entusiastfordon gamla som nya. En annan stor marknad är England och där har vi Bil & klassiker. Vi säljer mycket bilar till just till England och det är inte bara högerstyrda bilar. Vidare syns vi tittar på sociala medier som Facebook, Instagram och Pintrest. Vi är ett team av specialister som kommer att jobba hårt för att sälja just din klassiska sportbil. Vi gör det där lilla extra som kan innebära att stiga upp 04.30 på morgonen för att få den perfekta bilden i morgon solen. Den som kommer att göra att vår annons kommer att sticka ut bland alla andra annonserade sportbilar. Jag väntar på ditt mail.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du alltid att vara uppdaterad om nya bilar på väg in.
* obligatoriskt

Språk

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish