BMW M3 E30 | SÅLD

SÅLD

Bilspecifikationer:

ÅR: 1990
TILLVERKARE: BMW
MODELL: M3 E30
KAROSS: Coupe
KM: 133.900
VÄXELLÅDA: Fem hastigheter
TILLVERKAD I: Tyskland
HÄSTKRAFT/KW: 215 hk
PRIS: SÅLD
SKICK: 1-2

Fordonsöversikt

BMW M3 E30 till salu

1990 års BMW E30 M3, född från racingexpertis, erövrade både bana och gata. Tillverkad under strikta grupp A-regler, blandar den högpresterande komponenter med gatuanvändbarhet. Den här ikoniska modellens hjärta är en kraftfull fyrcylindrig motor, som presterar 215 hk utan turboladdare, och erbjuder livlig prestanda. BMW E30 M3 är en sann symbol för arv från motorsport och förblir en varaktig favorit bland entusiaster över hela världen.

Inredning: Interiören i E30 M3 är i utmärkt skick. Allt inuti bilen fungerar och alla små små plastdetaljer är i jättefint skick. De svarta recarosätena i läder ser fantastiska ut och de visar minimala tecken på slitage. Det vänstra stödet på förarsätet är ofta skadat, men du kan se att den här bilen har haft omtänksamma ägare, vilket leder till att sätena ser orörda ut. Originallädret på sätena är också lika mjukt som den dagen då bilen gick ur produktionslinjen. 

Exteriör: Exteriören på E30 M3 är idag ikonisk. Med sina breda stänkskärmar, aggressiva framspoiler och stora bakvinge representerar bilen verkligen sin era. Metalliclacken i sterling silver passar bilen perfekt och accentuerar verkligen alla dess karosslinjer. Färgen är i bra skick med få märken och hög finish. Som komplement till karossen finns 16-tums BBS-kors ekerhjul som också är i bra skick. 

Motor och mekanik: Hjärtat i detta underverk är dess 215 hk motor, som ger en spännande körupplevelse som entusiaster har uppskattat i årtionden. Tillsammans med en 5-växlad dogleg-växellåda presterar denna BMW E30 M3 magnifik och erbjuder en spännande åktur medan du cruisar utan ansträngning i motorvägshastigheter. Hanteringen är exakt och erbjuder en blandning av kraft och smidighet som är synonymt med M-märket.

Historik och dokumentation: Denna exceptionella modell kommer med en rik historia och omfattande dokumentation. Detta fordon, som ursprungligen såldes i Sverige, har en mängd servicefakturor och nästan alla MOT-papper, som validerar dess körsträcka och underhållshistorik. Inkluderat är den ursprungliga, fullständigt stämplade serviceboken och kompletta verktyg, som ger en inblick i det engagemang och omsorg som detta fordon har fått genom åren.
Om du bor i Sverige och vill sälja din klassiska BMW tack Hör av dig genom att skriva till oss här.
E9, E3, E21, E30, E36, E24, M3, Alpina med flera.

 

Vad gör denna BMW M3 speciell?

  • Fullt dokumenterad bil med låg km
  • Utmärkt skick invändigt och utvändigt
  • Mest ikoniska M3-generationen

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du alltid att vara uppdaterad om nya bilar på väg in.
* obligatoriskt

Språk

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish