VW T1 husbil buss | 50,000 €

Bilspecifikationer:

ÅR: 1965
MÄRKE:  VW
MODELL: T1 Bulli
KAROSS:  Camper buss
KM: 109.000 (läs)
VÄXELLÅDA:  4 växlad
TILLVERKAD I: Tyskland
HÄSTKRAFT/KW: 42 hk
PRIS: 50,000 Euro
SKICK: 2

Fordonsöversikt

1965 VW T1 Husbilsbuss till salu i Sverige

Exteriör: Ta en titt på denna coola VW T1 Camper-buss! Den genomgick en omfattande restaurering nyligen. Den rensades helt från all rost och försågs med nya paneler, byggdes sedan upp igen och renoverades invändigt som husbil. Ny blå färg på utsidan i originalfärgen Taubenblau L31. En dörr på vänster sida av VW T1 för att komma in i det kombinerade köket/vardagsrummet/sovrummet och en liten dörr på baksidan ovanpå motorn. 1965 VW Bus är i utmärkt skick utanför med en mycket bra lackering. Allt under T1:an sandblästrades, reparerades och belades sedan med ett nytt lager stenskottsskydd. Rostskydd har också gjorts för att ge restaureringen lång livslängd.

Inredning: VW T1 Camper-förare är inte bortskämda med en massa rattar och spakar. Snygg ren instrumentbräda med en vintage radio. Under sätena finns fortfarande de ursprungliga gummimattorna. Men annars är allt nytt på framsidan. På baksidan som ni kan se på bilderna har VW T1-bussen en diskskål monterad på bänken. Helt ny kyl, bänk och lådor från Ikea. Det finns en hopfällbar "Rock n Roll bäddsoffa" som är lätt att komma åt. När sängen väl är ihopfälld finns det en tunn madrass att lägga på för att göra den smidigare. Det finns också en specialdesignad uppsättning persienner som följer med bilen.

Motor: Det ursprungliga motorblocket har bytts ut mot ett nytt identiskt. Växellådan har normalt ljud och funktion. Bromssystemet har reviderats helt och bromskraften är bra.

Historia: Denna VW T1 Split Window-buss började sitt liv med att betjäna en liten lokal elektriker i Sverige. Senare gick den i pension och användes mer som hobbyfordon. Så äntligen 2016-2018 var det dags att ge bussen ett nytt liv. Den restaurerades av en professionell verkstad i Malmö och nästan varje detalj omarbetades. Arbetet är fotodokumenterat och stöds av många stora fakturor på arbete och delar. Den står nu som ni ser den här på bilderna redo att gå till jobbet igen. Detta är en T1 Bus som har varit mycket väldokumenterad under hela sitt liv. Besiktningshandlingar som går tillbaka till sjuttiotalet och framåt.

Vad gör denna 1965 VW Bus speciell?

  • Omfattande nyligen restaurering
  • Modell med delat fönster
  • Utrustad som husbil
  • Hopfällbar säng
  • Kylskåp

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du alltid att vara uppdaterad om nya bilar på väg in.
* obligatoriskt

Språk

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish