Bild

Om oss på Classix by Schiebler

Michael Schiebler:

Jag ser livet som ett stort pussel! Då och då har vi ett riktigt stort ögonblick, en oförglömlig stund som kommer att sitta kvar i vårt minne kanske för resten av våra liv. Och det ögonblicket blir en del av det stora pusslet som kallas livet.

Jag tror att ett fantastiskt liv kommer att sammanfattas i slutet av vår resa med alla dessa ögonblick/pusselbitar för att göra en extraordinär bild. Många av mina egna ögonblick involverar klassiska bilar. Och jag kan fortfarande känna vibrationerna, jag minns ljudet, lukten och några av de underbara människorna jag delade detta ögonblick med. Jag hoppas att jag genom mitt arbete kan hjälpa dig att samla in några sådana här ögonblick till ditt pussel!

Mitt intresse för veteranbilar började när jag hjälpte till att reparera bilar på min morbrors bensinstation. Det var här jag lärde mig grunderna för att arbeta med många av de bilar vi idag ser som klassiska fordon. Jag har sedan dess arbetat med veteranbilar och sportbilar på många olika sätt. Allt från att hyra ut dem till att köpa och sälja, konsultera, besiktiga och värdera samlarbilar i många delar av världen.

Mitt intresse är väldigt brett och jag är intresserad av så många bilar. Däremot tror jag att GT eller Grand Touring bilar är den grupp bilar som ligger mig varmast om hjärtat.

Genom mitt intresse och arbete med veteranbilar har jag sett många fantastiska platser runt om i världen, men ännu viktigare är att jag har träffat de mest fantastiska och inspirerande människor!

Jag är en "driver". Jag älskar att köra mina bilar och den känslan det ger mig. Jag var under många år en professionell racerförare som reste världen över. Idag behöver det dock inte gå fort. Jag tar alltid med mig min kamera och försöker fånga ögonblicken. Så att jag kan dela dem med andra entusiaster som besöker den här webbplatsen.

Jag arbetar inte! Det jag gör känns inte som arbete för mig och jag skulle förmodligen göra samma sak även om det inte fanns någon belöning i det. Ändå strävar jag alltid efter att göra det jag gör efter bästa möjliga förmåga. Och, alltid med ärlighet och integritet.

Melvin Schiebler:

Har marinerats i allt som har med bilar att göra. Han har släpats runt i världen till varje tänkbar bilmässa från han föddes. Har redan haft och kört några klassiker på egen hand. Han är kameramannen och videoredigeraren när det kommer till vår filmproduktion, och en stor hjälp i garaget redan. Och en stor entusiast av BMW och Porsche bilar. På banan kör han en Dallara formel bil.

Bild

Lalida Schiebler:


Täcker allt administrativt arbete. Sköter våra konton och ansvarar för ytterligare en hemsida som hyr ut klassiska bilar. På den här hemsidan har hon fler än 1,000 klassiska bilägare från Sverige i sitt nätverk. Tycker även om att åka och köra klassiska bilar och gärna Mercedes.

Bild
Vi bor i en liten stuga ute i skogen och de flesta tror de kört vilse i Saxtorpsskogen. våra veteranbilar är inte på denna adress. Så se till att meddela oss innan du kommer på besök.

Nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du alltid att vara uppdaterad om nya bilar på väg in.
* obligatoriskt

Språk

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish